Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szak) és adótanácsadók részére - 2015.

"Naprakész Tudástár könyvelőknek" szolgáltatáscsomag

Mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésének támogatása számvitel, adózás, társadalombiztosítás területen

16 vagy 32 kreditpont, szakmai gyűjtemény, havi elektronikus hírújság, szakcikkek, esettanulmányok, jogszabály-értelmezések, kalkulátorok, jogtár, kérdezz-felelek, adónaptár, szerződéstár

Előfizetés ára egy évre (365 nap):

2015. szeptember 20-ig 3000 Ft kedvezményel:
"Standard" csomagban: 35e Ft, "Profi" csomagban: 46e Ft
szakmai tudástár könyvelőknek

Árak (listaárak, kedvezmények)

1 db 8 kreditpontos modul listaára: 7 874 Ft + ÁFA (bruttó 10e Ft)

Igénybe vehető kedvezmények:

 • Mindkét kreditpontos modul egyszerre történő megvásárlása esetén
  bruttó 2 000 Ft kedvezmény
 • Visszajáró hallgatóknak bruttó 2 000 Ft kedvezmény

Árak (listaárak, kedvezmények)

1 db 8 kreditpontos modul listaára: 5 906 Ft + ÁFA (bruttó 7 500 Ft)

Igénybe vehető kedvezmény:

 • két vagy több modul egyszerre történő megvásárlása esetén
  bruttó 1 500 Ft kedvezmény

Miért válassza a Pallas 70 Oktatási Kft. mérlegképes továbbképzését?

mérlegképes továbbképzés tanfolyam keretében nyújtott szolgáltatások részletezése

A Pallas 70 Oktatási Kft. 10 éve végez sikeres képzési tevékenységet a pénzügyi-számviteli szakmákban. Intézményünk kedvező feltételekkel kínálja magas színvonalú mérlegképes továbbképzés szolgáltatását a regisztrált mérlegképes könyvelők részére.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a regisztrált mérlegképes könyvelők 2015. január 1. és 2015. december 31. között tehetnek eleget továbbképzési kötelezettségüknek.

A Pallas 70 Oktatási Kft. kínálata a mérlegképes továbbképzés résztvevői számára:

 • A Nemzetgazdasági Minisztérium által akkreditált programok 2 napos képzésben (2x8 kreditpont)
 • Az előadások PowerPoint anyagát elektronikus formában minden résztvevő megkapja
 • A továbbképzési igazolást a képzés lebonyolítást követő 10 munkanapon belül juttatjuk el a mérlegképes továbbképzés résztvevőinek
 • On-line jelentkezés
 • Jól megközelíthető helyszíneken tartjuk mérlegképes továbbképzéseinket
 • Oktatóink a gyakorlati életben dolgozó, elismert szakemberek
 • Mérlegképes továbbképzés szervezésében nagy gyakorlattal rendelkező oktatásszervezők
 • A 2015-as továbbképzési időszak 2015. december 31-ig tart, ezen belül számos időpontot kínálunk
 • Cégek számára kihelyezett mérlegképes továbbképzést tartunk. Kérjen árajánlatot a mktovabbkepzes@pallas70.hu e-mail címen.

További információért kérjük, forduljon a Pallas 70 Oktatási Kft. munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

* * *

Mérlegképes könyvelő továbbképzés

Modern korunk markáns jellemzője a folyamatos változás és verseny. A gazdasági élet viszonyainak és szereplőinek állandó mozgása rákényszeríti a jogszabályalkotókat, e változások követésére, szabályozására. A folyamatosan változó környezet és körülmények követése a mérlegképes továbbképzés színvonalas végrehajtásával valósul meg a leghatékonyabban.

Az új ismeretek megszerzése, a könyvelők kötelező továbbképzése nem csak jogszabályi követelmény, hanem elemi szakmai kényszer. Ha a mérlegképes könyvelő továbbképzés során a könyvelők nem tartanak lépést a változásokkal, lemaradnak, ismereteik hiányosak, bizonytalanok lesznek. Emiatt a vállalkozások, gazdálkodó szervezetek vezetői is bizonytalanok lesznek a rájuk háruló feladatok elvégzése során, hiszen nem kapják meg azt a számviteli támogatást, mely nélkül döntéseik a gazdasági jogszabályi előírásoknak nem feltétlenül felelnek meg. A könyvelők kötelező továbbképzése ezért kiemelten fontos, ennek színvonalas végrehajtása érdeke a könyvelőknek és érdeke a gazdasági döntéshozóknak, cégvezetőknek. A könyvelők kötelező továbbképzése elmaradásának, vagy színvonaltalan végrehajtásának súlyos gazdasági és jogi következményei lehetnek.  
A regisztrált mérlegképes könyvelőknek tudásukat, szakmai ismereteiket rendszeresen meg kell újítaniuk a 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet 10. §-a szerint. Ennek a kötelezettségüknek a Nemzetgazdasági Minisztérium mérlegképes könyvelő továbbképzés pályázatán elnyert akkreditációval rendelkező felnőttképzési intézmények szervezésében lebonyolított mérlegképes továbbképzés tanfolyam elvégzésével tehetnek eleget.

A regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése tehát kiemelt fontosságú a számviteli szolgáltatást nyújtók és az azt igénybe vevők számára. 
Mérlegképes könyvelő továbbképzés című tanfolyamunk előkészítése, szervezése és szakmai tartalma több mint 10 éves képzési tapasztalatunkra épül. A könyvelők továbbképzése számunkra olyan feladat, amelynek teljesítése során a jogszabályi követelmények maradéktalan betartása mellett a képzést a gyakorlati hasznosság elsődlegessége jellemzi. A mérlegképes továbbképzés a Pallas 70-nél tehát a kötelező feladat végrehajtás mellett a szakmai gyakorlati hasznosságot jelenti.

A 2000. évi C. törvény 152. §-ának (1) bekezdése, valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet által megfogalmazottak szerint a mérlegképes könyvelő továbbképzés kötelezően teljesítendő és annak szakmai tartalma minden évben a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott tematika alapján egyen szilárdságú. Ez azonban csak részben igaz. A Nemzetgazdasági Minisztérium tematika a kereteit adja meg a továbbképzésnek, ami nagyon fontos, de az eddigi oktatásban eltöltött tapasztalatai alapján mindenki a saját példáján keresztül tudja, a követelmények egységesítése nem biztosítéka az egységesen magas színvonalú, konkrétan megvalósuló oktatásnak. A Pallas 70, a könyvelők továbbképzése során a gyakorlati hasznosíthatóságot kínálja a könyvelők számára.